Szépüljünk

Ezekkel kényeztesd a bőrödet hideg időben

Kiszáradt kezek, kicserepesedett ajkak, húzódó, száraz bőr. A téli triumvirátus, amitől az első hűvösebb naptól kezdve tartunk, nehogy átvegyék a hatalmat testünk felett. Jó szövetségeseink ellenük a különféle ápoló krémek és balzsamok, közülük is érdemes csatasorba állítani ilyenkor a táplálóbb testvajakat, ajakápolókat és természetesen a kézkrémeket.

Még ha a nyári melegben úgy is éreztük, hogy nincs mindegyikükre szükség, vagy legalábbis nem minden nap, most már érdemes újra gondolni a kapcsolatot, és megtalálni azt, amellyel ápolhatjuk, óvhatjuk bőrünket.

 

Cien Beauty Elements Onyx Testvaj

Hamar beszívódó, krémes állagú testvaj, melynek fűszeres, unisex illata férfiak és nők számára is kedvelt lehet. Nem hagy zsíros érzetet maga után, normál bőrtípusra egy kevés is elegendő belőle a megfelelő hidratáláshoz, így hosszabb időre is elegendő egyetlen tégely. Tovább

 

Testvajak

Cien Beauty Elements Onyx Testvaj – Hamar beszívódó, krémes állagú testvaj, melynek fűszeres, uniszex illata férfiak és nők számára is kedvelt lehet. Nem hagy zsíros érzetet maga után, normál bőrtípusra egy kevés is elegendő belőle a megfelelő hidratáláshoz, így hosszabb időre is elegendő egyetlen tégely.

Alverde Testvaj Makadámdióval és Karitévajjal – Kifejezetten a száraz bőr megmentője lehet ez a testvaj, mely értékes összetevői révén jól hidratál és ápol. Könnyen eldolgozható állagú krém, mely gyorsan beszívódik és finom puhává teszi a bőrt.

The Body Shop Brazildiós Testvaj – Brazildióolaj-tartalmú gazdag testápoló extra száraz bőrre. Kevés is elég belőle, hogy kifejtse jótékony hatását. A benne található brazildió-olaj méltányos közösségi kereskedelemből származik.

Avon Planet Spa Blissfully Nourishing Testvaj – Testes, de könnyen beszívódó testvaj tápláló afrikai sheavajjal és barna cukorral, mely összetevőknek köszönhetően egész napon át tartó hidratáltságot biztosít bőrünk számára.

Camea Shea Testvaj – Száraz, érzékeny, gyulladásra hajlamos bőr számára készült testvaj. Illata finom édes, állaga sűrű, de jól felszívódó, a nagy kiszerelésű tégelyhez kedvező ár párosul.

 

Cien Classic Ajakápoló

Értékes természetes olajokban és vitaminokban gazdag stiftes ápoló, mely gondoskodik az ajkak puhaságáról. Tartósítószert nem tartalmaz. Dermatológiailag igazoltan bőrbarát összetevőkkel rendelkezik, semleges illatával nem csak a nők kedvence lehet. Tovább

 

Ajakápolók:

 Cien Classic Ajakápoló – Értékes természetes olajokban és vitaminokban gazdag stiftes ápoló, mely gondoskodik az ajkak puhaságáról. Tartósítószert nem tartalmaz. Dermatológiailag igazoltan bőrbarát összetevőkkel rendelkezik, semleges illatával nem csak a nők kedvence lehet.

bebe Young Care Zartrosé Ajakápoló – Kellemes illatú, enyhe rózsás színű ajakápoló, mely a pénztárcabarát kategória egyik kedvence. Jól és tartósan hidratál, kissé kemény állagú stiftes ápoló.

Alverde Körömvirág Ajakápoló – Jojobaolaj- és körömvirág-kivonatot tartalmazó stift, amelynek illatanyagai természetes illóolajokból származnak. Natúrkozmetikum, mely hatékony segítség a kiszáradt ajkaknak.

Labello Lip Butter Vanilla & Macadamia – Tégelyes kiszerelésű ajakápoló finom édeskés illattal. Hosszan tartó hidratálást nyújt, lágyan olvadó, krémes textúrájú ajakír. Használatától ajkaink érezhetően puhák és rugalmasak lesznek.

Carmex Original Stift SPF15 – Szilárd állagú hidratáló ajakbalzsam, melyet SPF 15 fényvédővel is elláttak. Gyógyítja és fertőtleníti a herpeszt, valamint segít megelőzni annak kialakulását. Rúzs alá is jó választás.

 

Kézkrémek

Remek összetétel és kedvező ár párosul ennél a kézkrémnél, mely igazi téli alapkellék lehet. Megvédi a kezet a kiszáradástól, valamint a hidegtől kirepedezett, sebes kezeket is pár használat alatt rendbe teszi. Gyorsan beszívódó, semleges illatú kézápoló. Tovább

 

Kézkrémek

Cien SOS Kézkrém – Remek összetétel és kedvező ár párosul ennél a kézkrémnél, mely igazi téli alapkellék lehet. Megvédi a kezet a kiszáradástól, valamint a hidegtől kirepedezett, sebes kezeket is pár használat alatt rendbe teszi. Gyorsan beszívódó, semleges illatú kézápoló.

Yves Rocher Culture Bio Tápláló Mézes Kézápoló – Kicsi kiszerelése miatt bármilyen táskába elfér, illata édeskés, mézes marcipános jellegű. A száraz kezeket is ápolja, hidratálja, igazi mindennapos használatra való krém.

Neutrogena Kézkrém Koncentrátum – Sűrű állaga miatt egészen kevés is elegendő belőle, hogy puhává varázsolja kezeinket. Jól hidratál, gyorsan beszívódik a bőrbe, még kézmosást követően is érezni bőrünkön ápoló hatását.

Soliteint Glicerines Kézkrém – Gyorsan felszívódó, könnyed állagú kézkrém, mely édes mandulaolaj hozzáadásával készült. Hazai termék, melytől puhák lesznek kezeink. Extra száraz bőrűek számára is hatékony lehet.

Avon Care Hidratáló Kézkrém Kakaóvajjal és E-vitaminnal – A kakaóvajnak köszönhetően jellegzetes, édeskés illatú ápolókrém, mely hidratálja és regenerálja a bőrt. Könnyű állagának is köszönhetően gyorsan felszívódik.

 

 

Mentés

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top