Szépüljünk

Még nagyobb melleket akar az élő Barbie

Saját bevallása szerint boldoggá teszik a plasztikai beavatkozások.

A 25 éves, indonéz Catharina Lauren, vagyis az „ázsiai Barbie” eddigi élete során mintegy 11 millió forintnak megfelelő összeget költött már plasztikai beavatkozásokra. Volt többek között három mellplasztikája, melyek során G-kosaras melleket operáltatott magának, de feltöltette az ajkait, megcsináltatta az orrát, valamint túl van egy sikertelen fenékimplantátum-műtéten is.

A nő rajong Barbie-ért: a lakása és az autója is rózsaszín, magára tetováltatta Barbie-t és még a kutyája szőrét is rózsaszínre festette.

Catherina Lauren (Instagram)

Saját bevallása szerint a plasztikai beavatkozások boldoggá teszik, ezért újabb műtéteket tervez. Legközelebb decemberben fekszik kés alá, amikor még nagyobb kebleket csináltat majd magának.

A kutyája is rózsaszín (Instagram)

„Biztos vagyok benne, hogy nem sok ember látott hozzám hasonló lányt, különösen Indonéziában. A férfiak mindig fényképezkedni akarnak velem, a nők viszont nem kedvelnek, de hát kit érdekel” – fogalmazott Catharina, akinek jelenleg 131 ezer követője van az Instagramon.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top