Szépüljünk

Körmeivel lázad a hercegnő

Még Meghan Markle is lemondott a feltűnő körömlakkokról a brit királyi család kedvéért. Van valaki azonban, aki erre nem hajlandó.

A brit királyi család nőtagjai számára tiltólistán vannak a feltűnő körömlakkok. II. Erzsébet 1989 óta az  Essie márka halvány rózsaszín Ballet Slippers árnyalatát használja. Katalin hercegnét rendszerint színtelen körömlakkal láthatjuk, de még Meghan Markle is lemondott a sötét körömlakkokról, melyeket azelőtt, hogy Harry herceget megismerte, rendszeresen viselt.

(Getty Images)

Manikűr tekintetében az uralkodócsalád lázadója Eugénia yorki hercegnő, aki kifejezetten kedveli a színes, sőt mintás manikűrt. 2015-ben például a királynő karácsonyi ebédjére vörös körmökkel érkezett, melyeket arany hópelyhek, illetve Rudolf, a rénszarvas figyelt.

(Getty Images)

II. Erzsébet gyémántjubileumára angol zászlós körmöket csináltatott a manikűrösével. De idén nyáron is láthattuk sötét körmökkel, a rangos Serpentine bálon, vőlegénye oldalán.

(Getty Images)

A hercegnő és Jack Brooksbank esküvője október 12-én lesz. Esetében a ruha és a smink mellett az is izgalmas kérdés, hogy milyen lesz a manikűrje. A legvalószínűbb persze, hogy a minden bizonnyal fehér menyasszonyi ruhájához ő is visszafogott körömlakkot választ majd.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top