Szépüljünk

Befestette a szemöldökét, kihullott

A kozmetikus nem végzett allergiatesztet, mielőtt befestette volna a nő szemöldökét.

A brit Leanne Martin szeptember 27-én eredetileg csak manikűröztetni ment egy szépségszalonba, de aztán úgy döntött, a szemöldökét is megcsináltatja. Gyantázás után festést is kért, a kozmetikus pedig csupán megkérdezte, festette-e már korábban is a szemöldökét, allergiatesztet azonban nem végzett.

A kezelés másnapjára a 31 éves nő szemöldökének környéke bevörösödött, és elkezdett feldagadni, majd a tünetei óráról órára súlyosbodtak. Rettenetes fájdalmat érzett, mintha égne a szemöldöke.

Leanne Martinnál allergiás rekciót váltott ki a szemödökfesték

Bement a legközelebbi kórházba, ahol hidrokortizon krémet adtak neki. Később a háziorvosa is azt tanácsolta, hogy továbbra is ezzel kenje a gyulladt felületet.

A sebei még mindig nem gyógyultak be, és a szemöldöke elkezdett kihullani. A munkahelyéről is hiányzik, mivel konyhán dolgozik, ahová a higiéniai előírások miatt nyílt sebekkel nem mehet.

Ráadásul 8 éves fia sem engedi, hogy ő kísérje el az iskolába, mert nem szeretné, ha megijesztené a többi szülőt.

A nő visszatért a szépségszalonba, és felelősségre vonta a kozmetikust, hogy miért nem végzett allergiatesztet. Egy 40 font értékű kupont akartak neki felajánlani kárpótlásul, Leanne azonban bíróságra akarja vinni az ügyet, nehogy más is úgy járjon, ahogy ő.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top