nlc.hu
Szépüljünk

Rövid haj esküvőre

12 mutatós esküvői frizura rövid hajból

A rövid haj igenis nőies! Akkor is lehet romantikus, bohókás és divatos esküvői frizurád, ha rövid a hajad. Mutatunk néhány ötletes megoldást!

Az esküvői frizurát általában konttyal vagy a tökéletesre bodorított, leomló loknikkal szoktuk elképzelni. Ám rövid hajból is készíthetők kimondottan látványos frizurák a nagy napra. Érdemes még a nagy nap előtt, próba frizurát készíteni, átbeszélni a fodrásszal, hogy mi az elképzelésed, és neki milyen ötletei vannak. Ha festeni is szeretnétek a hajadat, azt is érdemes 2-3 nappal az esküvő előtt megejteni.

Hajpántos esküvői frizura

A legegyszerűbb megoldás, ha egy sikkes hajpánttal dobjuk fel a frizuránkat. Jó választás ilyenkor a csipke, selyem, tüll anyagból készült darabok. A hajunk színével és a ruha árnyalatával is párosítsuk össze a hajdíszt.

Virágokat a rövid hajba

Néhány szál élő virág a rövid hajban is elfér. Még stílusosabb, ha a kompozíció a menyasszonyi csokorral kacsint össze.

Mit tud a homlokpánt?

Különleges homlokpántok rövid hajjal is működnek. Sőt! Még jobban is érvényesül, mint hosszúval. Ügyeljünk rá, hogyha gyöngyből készült homlokéket választunk, akkor hasonlóak legyenek az ékszereink is.

Az egyszerűség szépsége

Ha nem szereted a hajékszereket, és a különlegesebb megoldásokat, akkor válaszd az egyszerűséget. Ilyen esetekben viszont érdemes erősebb sminkkel játszani.

Rövid esküvői haj

Rövid hajú menyasszony (fotó Profimedia)

Fonással vagányan

Ha elég hosszú , akkor egy rövidebb fonást is kérhetünk!

View this post on Instagram

#shorthairweddinghairstyles

A post shared by cristiana rinaldi❣️ (@cri_1403) on

Gyönygök

A gyöngyök az esküvői frizurák klasszikus kiegészítői. És nemcsak hosszú hajban mutatnak jól!

Milyen legyen a fátyol?

Ha rövid hajú, vagy félhosszú hajú ara vagy, a madárfészek fátyol a barátod!

View this post on Instagram

A particularly early start with a wake up call of 2.45am this morning 😳 – definitely my earliest to date! – to get this lovely one ready for her big day. Why so early? Hair and Makeup had to kick off at 4am to ensure she was ready for a spectacular wedding day sunrise photoshoot with @karibellamy in and around @stpancrasren 🙌🏻 Ashley, it was a pleasure beautifying you, your mum and aunt this morning and I can’t wait to see the photos from the shoot! I hope you have a spectacular day full of love and celebration! 💕🥂🎉👰🏻 . . . #vintage #birdcageveil #wavyhair #vintagebride #vintagehairandmakeup #vintagehairaccessories #vintageweddingdress #vintageweddinginspiration #bridalmakeupartist #weddinghairstylist #redlips #shorthairstyles

A post shared by Self-Image & Life-Style (@camillajcollins) on

Hullámozzunk!

A jó öreg Marcell-hullámmal sem nyúlhatsz különösebben mellé!

Aszimmetrikus elegancia.

Sokat számít a vágás és a kreativitás!

Nem túl sok!

A fonatok rövid hajban is mutatósak, és még feldobhatod egy ékszerrel is.

Színek, árnyalatok, varázs

Ha esküvői frizuráról van szó, nemcsak a formákkal, de a színekkel is érdemes lehet játszani.

A jó szárítás!

Ha gondban vagy a hajszárítással, akkor kérd a fodrász segítségét! Bátran vállalj bohókás, vagány frizurát, ha ez áll közel a személyiségedhez.

Rövid, frizurás menyasszony

Rövid hajú menyasszony (fotó Profimedia)

Frizurákról csajoknak!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top