Szépüljünk

Újra trendi a természetes szeméremszőrzet

Az amerikai Vogue szerint egyre több nő tér vissza a természetes(ebb) szeméremszőrzethez.

Az American Apparel 2014-ben kivillanó fanszőrzetű, fehérneműs kirakatbabákat állított az egyik boltja kirakatába. Később Gaby Hoffman karaktere villantott természetes fanszőrzetet a Csajok című sorozatban, és ugyanezt tette  Ilana Glazer is a Broad Cityben. Paz Stark, a New York-i és Los Angeles-i üzletekkel rendelkező Stark gyantaszalon tulajdonosa szerint ezek a popkulturális momentumok vezettek oda, hogy változtak a nők preferenciái az intim szőrtelenítést illetően.

A szakember az amerikai Vogue-nak úgy nyilatkozott: miközben sok nő még mindig a brazil gyantát részesíti előnyben, mások pedig háromszög formát kérnek, egyre többen vannak olyanok is, akik dúsabb, természetesebb szeméremszőrzetre váltanak.

(Thinkstock)

Stark szerint egyértelmű, hogy a teljes intim szőrtelenség egyeduralmának vége.

És hogy mennyire lehetünk természetesek odalent? Nos, a szakértő úgy véli, annyira, amivel még kényelmesen éreznénk magunkat fürdőruhában is. Az pedig, hogy a szexuális életre milyen hatással van a régi-új szőrtrend, már egyéni ízlés kérdése.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top