Szépüljünk

Tess Holliday keményen visszavágott a neves tévés testszégyenítő beszólására

Piers Morgan beszólt Tess Holliday legújabb címlapja miatt, a plus size modell azonban nem hagyta magát.

A világ legnagyobb plus size modellje, Tess Holliday fürdőruhában pózol a brit Cosmopolitan legfrissebb számának címlapján. A neves tévés személyiség, Piers Morgan kiakadt ezen, és véleményének az Instagram-oldalán adott hangot.

„Miközben Nagy-Britannia egyre súlyosbodó elhízási krízissel harcol, ez a Cosmo új címlapja. Nyilván úgy kellene tekintenünk rá, mint hatalmas előrelépésre a pozitív testkép irányába. Micsoda régimódi halandzsa! Ez a címlap ugyanolyan veszélyes és félrevezető, mint a nullás méretű modellek ünneplése” – írta Morgan.

(Cosmopolitan UK)

A plus size modell nem hagyta szó nélkül mindezt, a Twitteren vágott vissza: „Mindenkinek üzenem, aki azt mondja, hogy teher vagyok a brit egészségügyi rendszer számára, amerikai vagyok, ezért nem kell aggódnotok a kövér hátsóm miatt. Inkább amiatt aggódjatok, milyen borzalmas emberek vagytok, hogy azon nyavalyogtok, hogy a szereplésem egy magazin címlapján milyen hatással lesz a kicsinyes életetekre.”

via

(Címlapi kép: Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top