Szépüljünk

Úgy tűnik, Trump egy maszkos Melania-imitátorral érkezett Európába

Melania Trump egyre kevésbé hasonlít saját magára. Ha egyáltalán ő az...

A minap újra feltámadtak azok a pletykák, miszerint Melania Trumpot egy imitátor helyettesíti az amerikai elnök oldalán. Donald Trump kedden érkezett meg Brüsszelbe a feleségével. Amikor leszálltak a repülőről, Melania hajába belekapott a szél és bizony igen furcsának tűnt az arca és a hajvonala, mintha legalábbis maszkot vagy parókát viselt volna. 

A közösségi oldalakon olvasható vélemények szerint a képen látható személy nem a valódi Melania. Mások szerint viszont ő az, csak épp a májusi veseműtétét követő „eltűnése” heteiben valószínűleg újabb plasztikai beavatkozásokat végeztethetett magán. 

Ha megnézzük a képet, mely július 9-én, a fehér Házban készült Melaniáról, a második verzió tűnik valószínűbbnek, hiszen ezen is jól látható, hogy a first lady agyonplasztikázott arca a szokásosnál is maszkszerűbb, és ennek következtében egyre inkább Jocelyn Wildensteinre hasonlít, mintsem saját magára.

Jezebel

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top