Szépüljünk

Az 5 legpocsékabb focistafrizura a vb-ről

A sztárfocisták mindig is divatot diktáltak a hajviseletükkel. Őszintén reméljük azonban, hogy a most következő öt frizurából nem lesz trend.

Neymar 

Neymar (Getty Images)

Mintha egy tál spagettitésztát borított volna a fejére Neymar a június 17-i Brazília-Svájc összecsapás előtt. A frizuráját ért kritikákkal minden bizonnyal ő is szembesült, ugyanis a Costa Rica, illetve a Szerbia elleni meccseken már rövidebb, ám felül még mindig hidrogénezett hajjal lépett pályára, míg a Brazília-Mexikóra teljesen eltűnt a hajból a szőkeség

Domagoj Vida

Domagoj Vida (Getty Images)

A horvát válogatott Domagoj Vida nehezen találhatott volna magának előnytelenebb hajviseletet a hipszterfrizuránál. Ezen pedig még az sem segítene sokat, ha a tördezett végű, zilált copf helyett inkább férfikontyban hordaná. A játékos arcberendezéséhez és fejformájához egyszerűen nem illik ez a frizura. Jar Jar Binksre hasonlít tőle.

Luka Modric

Luka Modric (Getty Images)

Ez a középen elválasztott, vékony fejpánttal rögzített frizura már vagy húsz éve ciki és még David Beckhamnek is ritka pocsékul állt. A nála, valljuk be, sokkal kevésbé előnyös külsejű, horvát Luka Modric fején konkrétan katasztrofális.

Axel Witsel

Axel Witsel (Getty Images)

Axel Witsel belga labdarúgó hiteles mikrofonfrizuráját látva, nem tehetünk róla, de mez, sort és focicipő helyett kapásból nejloninget, trapéznadrágot és platformcipőt vizionálunk rá. Mintha az 1989-es születésű játékos csak véletlenül késte volna le a hetvenes évek diszkólázát.

Jerome Boateng

Jérôme Boateng (Getty Images)

Jérôme Boateng, a német válogatott tagjának fodrásza a nagyihajat ötvözte a kefefrizurával, a végeredmény pedig igencsak hervasztó lett.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top