Szépüljünk

Lejárt szempillaspirált használt, megvakult

Az asszony több év kihagyás után először festette ki magát.

Az 50 éves Shirley Potter nagyon boldog volt, amikor a lányai elhívták, hogy menjenek el közösen szórakozni. Új ruhát vásárolt, fodrászhoz ment, és úgy döntött, hogy évek óta először ki is sminkeli magát.

A közös buli jól sikerült, ám másnap reggel Shirley vörös, fájalmas szemekkel ébredt. A bal szemével egy veleszületett rendellenesség miatt sosem látott, és nem is érzékelt, ám ezúttal még ezen az oldalon is érezte a szemöldökéig és az orcájáig kisugárzó fájdalmat.

Shirley Potter (Fotó: Facebook)

Az asszony elment a szemészetre, ahol enyhe fertőzést állapítottak meg. Az ezt követő hónapokban azonban egyre csak romlott a látása, és folyton viszkettek a szemei. Amikor már olyan rosszul látott, hogy elkezdett átesni tárgyakon, tudta, hogy nagyon nagy a baj.

Egy újabb szemészeti vizsgálat során mondta el az orvosának, hogy a buli éjszakáján egy 20 éves szempillaspirált használt. A szakember ekkor világosította fel arról, hogy a szempillaspirált csupán hat hónapig szabad használni.

Shirley-t azóta hivatalosan vaknak nyilvánították, három éven belül pedig teljesen el fogja veszíteni a látását.

Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top