Szépüljünk

30 éve növesztik a körmeiket, így néznek ki most

Egy manikűr akár 7 órába is telhet a Hosszú Körmű Istennők esetében, ám ezt a legkevésbé sem bánják.

Maria Ortiz newarki körömszalonjában havonta összejár egy csapatnyi nő, a Long Nail Goddesses, vagyis a Hosszú Körmű Istennők társaságának tagjai, akik közül többen is már három évtizede növesztik a körmeiket.

Maria a különösen hosszú körmök manikűrözésére specializálódott. Alkalmanként 100 dollárt, vagyis mintegy 27 ezer forintnak megfelelő összeget kér extrém hosszú körmű vendégeitől a manikűrért, mely művelet akár 7 órába is telhet. A manikűrös maga is 15 éve növeszti a körmeit. Annak idején a klienseitől kapott kedvet hozzá.

(Profimedia, Barcroft Media)

„Ezek az én körmeim, és engem nem zavarnak. Téged miért zavarnának? A hosszú köröm szexi, természetesen. Nézz csak rám! – fogalmazott Maria. – Még csak nem is ismernek, de azt kérdezgetik, hogyan törlöd meg a fenekedet, meg hasonlók. Papírral, papírral, fárasztó állandó azt mondogatni, hogy papírral.” 

(Profimedia, Barcroft Media)

„Meg kell tanulnod, hogyan dolgozz velük, ugyanúgy, ahogy bármi másról is megtanulod, hogyan működik” –magyarázta a Long Nail Goddesses egy másik tagja, Vanessa Scott, akinek 24 centisek a körmei. A társaság leghosszabb körmű tagja azonban nem ő, hanem La Rue Drummond, aki 13 éves kora óta növeszti a körmeit, melyek jelenleg közel fél méteresek.

„Ha nem kedveled, majd megtanulod, vagy viszlát!” – jegyezte meg Drummond.

heart.co.uk

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top