Szépüljünk

Meglepő ok miatt tiltották meg a óriási fenekű modellnek az újabb fenéknagyobbítást

Az acélgyárban dolgozó és modellkedő nő már két fenéknövelő műtéten volt túl, de a következőt nem engedték az orvosai, annyira veszélyes lett volna.

Nem engedték az orvosok a hatalmas fenekű modellnek, hogy további plasztikai műtéttel növelje a hátsója méretét, ugyanis egyetlen gramm extra zsír akár az életébe is kerülhet.

A detroiti Patricia nappal egy acélgyárban dolgozik, mellette Supa Woman néven modellkedik és DJ-zik. A feneke két beavatkozás révén érte el a mostani méretét, most pedig szerette volna formásabbá, kerekebbé tenni.

Why you standing there looking crazy? Come dance with me 💃🏿

A post shared by Patricia vs SupaWoman (@djsupawmn) on

Az orvosok azonban óva intették az újabb műtéttől, mert beláthatatlan következményekkel járhat. A plusz zsír a tüdőbe kerülhet, blokkolhatja a működését, ami akár meg is ölheti Patriciát.

A nő testének drámai átalakítása zsírleszívással kezdődött, de aztán rájött, hogy a leszívott zsírral feltölthetik a fenekét.

Volt egy fogadása is, amely arról szólt, hogy Nicki Minajra kellett minél jobban hasonlítani. Először 1200-1200 köbcentiméter zsírt ültettek be a hátsója mindkét felébe. Ezt követte egy másik műtét, amikor további 900-900 köbcentiméterrel nőtt a feneke.

(Mirror)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top