Szépüljünk

Kisebbre műttette a melleit, hogy beleférjen az esküvői ruhájába

Évekig szenvedett túl nagy mellei miatt a plus size modell, az esküvőjére készülve viszont rászánta magát a mellkisebbítő műtétre.

Ashley Alexiss plus size modell korábban 80I méretű keblekkel rendelkezett, ami miatt rendszeres hátfájdalmaktól szenvedett. Végül azonban csak az esküvőjére készülődve szánta rá magát a mellkisebbítő műtétre, mégpedig azért, hogy beleférjen a menyasszonyi ruhájába.

Bár többen is le akarták beszélni az operációról, mondván, hogy a mellei a védjegyének számítanak, és ha kisebbítteti azokat, az árthat a karrierjének, a modell bevállalta a műtétet.

Ashley Alexiss (@ashalexiss) által megosztott bejegyzés,

A 27 éves nő 7 órás operáción esett át, mely során 1,8 kg mellszövet eltávolításával 80F méretűre kisebbítették a kebleit.

A modell 21 éves korában végeztetett először mellműtétet: utálta, ahogy kinéznek a mellei, és szerette volna  formásabbra plasztikáztatni azokat. Ehhez egy kisebb implantátum, illetve a szükséges helyeken némi kisebbítés és emelés elég lett volna, ám a műtét során végül nagyobb implantátumot ültettek be neki az előzetesen megbeszéltnél, ez okozta később a problémáit.

Ashley Alexiss (@ashalexiss) által megosztott bejegyzés,

Alexiss elárulta, hogy a mostani operáció előtt felhívta a szüleit és a barátait, és még végrendeletet is írt. Saját bevallása szerint egyáltalán nem büszke a műtéteire, viszont az új mellméretével jobban érzi magát, mint valaha.

Fox News

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top