Szépüljünk

Fogadásból festette rózsaszínre a haját a tanárnő

Ilyen jó fej tanerőt minden diáknak!

Sharon Moore egy általános iskolában tanít Salt Lake Cityben. A tanárnő év elején fogadást kötött hatodikos osztályával, hogy ha legalább 10 százalékkal jobb eredményt érnek el a tavasszal az állami tanulmányi felmérésen, mint az őszin, akkor olyan színűre festi a haját, amilyenre akarják.

Az osztály 16 százalékkal jobban teljesített, a tanárnő pedig betartotta az ígéretét. A hatodikosok választása a neonpink és a világos fukszia árnyalatokra esett. A hajfestésre az osztályteremben került sor, mégpedig a diákok bevonásával.

„Tudtam, hogy Mrs. Moore szórakoztató tanár, de azt nem gondoltam volna, hogy ennyire messzire megy. Más tanárok kevésbé bevállalósak” – mondta az egyik diák. Egy másik tanuló elárulta, hogy a szülei nem akartak hinni neki, amikor mesélt a fogadásról.

A tanárnő úgy döntött, a rózsaszín hajszínt nyárra is megtartja. Nemsokára nagymama lesz, és tudja, hogy egy nap majd magyarázkodnia kell az unokájának az elkövetkezendő hónapokban készülő fotók miatt. Igazán büszkén teheti majd.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top