Szépüljünk

Csúfolták túlsúlya miatt, plus size férfimodell lett

A férfiak körében is útjára indult a pozitív testkép mozgalom.

A 31 éves John Savoia évekig abban a hitben élt, hogy “kövér, ronda lúzerként” fog meghalni, akit senki sem szeretett és senki sem talált vonzónak. Alacsony önértékelése nem véletlenül alakult ki: amióta csak az eszét tudja, csúfolták túlsúlya, vagy épp fizikai gyengesége miatt.

John Savoia (@savoiajohna) által megosztott bejegyzés,

Az XL-es méretet viselő, 115 kilós férfi végül a fotózásban lelte meg a hivatását, és a szerelem is rátalált. Ez pedig mindent megváltoztatott: John egy lábtörés miatt a lakásban ragadt, és elkezdte önmagát fotózni. A lencsén keresztül képes volt más szemmel nézni magára, és ráébredt, valójában semmi baj nincs azzal, hogy kövér.

John Savoia (@savoiajohna) által megosztott bejegyzés,

„Kövérnek lenni nem bűn. A testem akarja így, és én jól bánok vele. Most már jobban érzem magam a bőrömben: szeretem aki vagyok és amit csinálok” – vallja a férfi, aki az önmagáról készült portrékkal, a maroknyi plus size férfi modell egyikeként kívánja erősíteni a pozitív testkép mozgalmat.

John Savoia (@savoiajohna) által megosztott bejegyzés,

independent

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top