Szépüljünk

Magic Mike hasonmása a valóságban is boldogítja a nőket

Jelenleg Ausztráliában dolgozik a férfi sztriptíztáncos, aki bátran bemutatkozhatna a Magic Mike című film táncosát alakító színész, Channing Tatum ikertestvéreként is.

Egy hétvége alatt sokszor több ezer fontot is megkeres Will Parfitt Ausztráliában élő sztriptíztáncos, aki egy Melbourne-ben lévő éjszakai bárban dolgozik. Sokáig nem értett,e miért mondogatják neki annyian, de a fotóikat egymás mellé téve tényleg zavarba ejtő a hasonlóság Will és a Magic Mike című film sztárja, Channing Tatum között. 

Will meztelenül felszolgáló pincérként kezdte a karrierjét egy erotikus bárban és később váltott csak a sztriptíztáncra. 20-30 perces műsorainak végére legtöbbször teljesen levetkőzik, a hölgyek legnagyobb örömére. Általában fiatal nőknek, jellemzően lánybúcsúk alkalmával vetkőzik, de egyszer egy 80 éves néni ünnepségére is meghívták táncolni. 

Végig az járt a fejemben, hogy te jó Isten, mit gondolhat magában a néni, de utólag kiderült, hogy nagyon elégedett volt a látottakkal

– mesélte Magic Mike hasonmása egy ausztrál lapnak.

 

(Forrás: Dailystar)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top