Szépüljünk

Huszonévesnek látszik a negyvenes, női Pán Péter

A brit Shimmi Munshinak van egy felnőtt fia, ám a külseje alapján ezt senki sem feltételezné róla.

A 41 éves Shimmi Munshi egy 20 éves fiú édesanyja, akit azonban igen gyakran a testvérének vagy a párjának néznek inkább. A brit nő ugyanis akár 15 évet simán letagadhat a korából

Azt állítja, külsejét nem drága kencéknek vagy plasztikai beavatkozásoknak köszönheti. A napi bőrápolási rutinja során csupán tisztítókendőt és hidratáló krémet használ. 

Tizenévesen inkább idősebbnek tűnt a társainál, majd egy idő után ez a visszájára fordult, maga sem tudja, miért. Úgy érzi, ő a „női Pán Péter”, a lány, aki soha nem nőtt fel.

„Bárcsak lenne valamilyen különleges titkom, amit megoszthatnék másokkal, de az igazság az, hogy nem tudom, hogyan csinálom” – mondta.

A fiát 20 évesen szülte, és egyedül nevelte, komoly küzdelmek árán, ám a leterheltség és a stressz nemhogy nem látszott meg a külsején, de mintha megállt volna az öregedésben. Ezt akkoriban ő maga észre sem vette, annál inkább a barátai.

Amellett, hogy nagyon szerencsés genetikája van, Shimmi odafigyel arra, hogy egészségesen éljen. Nem fogyaszt alkoholt, és nem dohányzik, sok vizet és zöld teát iszik, és rendszeresen edz.

The Sun

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top