Szépüljünk

Szemszínt akart változtatni a modell, a látásába került

Egyik szemére 80, a másikra 50 százalékos látáskárosodást szenvedett az agyonplasztikázott modell.

Nadinne Bruna Insta-sztár modell mogyoróbarna szemszíne helyett világosszürkét szeretett volna. Mivel a szemszínváltoztató műtét az Egyesült Államokban még nem engedélyezett, ezért a Miamiban élő modell Kolumbiába utazott elvégeztetni a beavatkozást, méghozzá 3000 dolláros, kedvezményes áron, cserébe azért, hogy posztol róla a közösségi médiában.

Az operáció során a szemeibe szilikonimplantátumokat helyeztek, hogy a szemszín megváltozzon. A beavatkozás után azonban azonnal komoly problémákat tapasztalt: a látása elmosódott, a szeme pedig fájt és bevörösödött, majd így is maradt hónapokra. 

THE BRUNA TWINS (@nadinne.bruna.model) által megosztott bejegyzés,

A modell kétszer is visszatért Kolumbiába, hogy helyrehozzák a műtét okozta károkat, majd Miamiban, a Bascom Palmer Eye Institute specialistáihoz fordult. A implantátumokat tavaly szeptemberben távolították el a szemeiből, majd novemberben újra megoperálták, hogy mentsék, ami még menthető a látásából. A bal szemén így is 50 százalékos, míg a jobbon 80 százalékos látáskárosodást szenvedett.

THE BRUNA TWINS (@nadinne.bruna.model) által megosztott bejegyzés,

Nadinne és ikertestvére azzal szereztek hírnevet, hogy agyonplasztikázott testükről, illetve újabb és újabb szépészeti beavatkozásaikról posztoltak a közösségi oldalakon.

A modell elmondta, hogy a szemszínváltoztató műtét előtt tökéletes volt a látása. Az elrontott operáció tönkretette az életét és a karrierjére is nagyon rossz hatással van, mivel a szemei állapota miatt fotózásokat is vissza kell mondania.

Jogi lépéseket nem tesz a kolumbiai plasztikai sebész ellen, mivel nincs abban az anyagi helyzetben. 

A történtek ellenére ugyanakkor úgy érzi, hogy a szépészeti beavatkozások nem rosszak, egyszerűen csak naiv volt, nem a megfelelő emberben bízott meg, és nem nézett kellőképpen utána az eljárásnak.

Hamarosan pedig újra kés alá fekszik: kisebbre műtteti a melleit, mert rengeteget fogyott az utóbbi hónapokban.

metro.co.uk

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top