nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Szépüljünk
Rászóltak a bikinis plus size lányra, hogy takarja el a testét

Rászóltak a bikinis plus size lányra, hogy takarja el a testét

Hiába kapott engedélyt a bikinis fotózásra, a biztonsági őrök nem hagyták békén a plus size lányt.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Anna O’Brien amerikai plus size bloggerről egy Las Vegas-i szálloda halljában készültek bikinis fotók. A fotózáshoz a szálloda PR-osztályától előzetesen engedélyt kért és kapott is, ám alighogy elkezdték fotósával a munkát, egy biztonsági őr jelent meg, és rászólt Annára, hogy takarja el magát, mert nem szabad bikiniben lennie. A blogger hiába próbált beszélni az őrrel, az nem hallgatta meg.

Fotósával visszatértek a szobájába, majd egy órával később a szálloda egy másik részén próbálták folytatni a fotózást. Anna ekkor már egy egyrészes fürdőruhát viselt. Hamarosan azonban egy másik biztonsági őr érkezett, és felszólította őket, hogy hagyják abba a fotózást. A blogger hiába mutatta neki a szállodától kapott e-maileket, az őr hajthatatlan volt.

Glitter (@glitterandlazers) által megosztott bejegyzés,

Anna úgy véli, a biztonsági őrök a teste miatt alázhatták meg, mivel más fürdőruhás nők is tartózkodtak a szálloda halljában és őket érdekes módon nem zargatták, hogy öltözzenek fel.

„Ez többről szól, mint egy lányról, aki a bűn városában bikinit viselt. Ez egy állásfoglalás. Láthatóak leszünk. Nem rejtőzködünk többé. És azt fogjuk viselni, amit csak akarunk, ott, ahol akarjuk” – írta posztjában.

Megosztás Facebookon