Szépüljünk

Ezt válaszolta a kritikákra az extra vastag szemöldökű modell

Lehet, hogy a 21 éves Sophiának sikerül divatba hoznia a bozontos, összenőtt szemöldököt?

Sophia Hadjipanteli, a 21 éves modell akkor vált a bozontoszemöldök-mozgalom élharcosává, amikor véletlenül feketére festette természetesen szőke szemöldökét. A lánynak annyira megtetszett az extrém szemöldök, hogy úgy döntött, a jövőben direkt így viseli majd.

Sophia Hadjipanteli 🌼☠️🌸 (@sophiahadjipanteli) által megosztott bejegyzés,

De nem csak saját maga tetszését nyerte el: a ciprusi származású lányt mára 165 ezren követik az Instagramon, jórészt feltűnő szemöldökének hála. Persze a kritikák és sértő kommentek is záporoznak rá: a legtöbb ezek közül undorítónak minősíti a külsejét.

Sophia most visszavágott a kritikákra.

Nem értem, mi abban az undorító, hogy szőr nő az arcunkon vagy bármelyik testrészünkön. Én arra akarom buzdítani az embereket, hogy amikor rám néznek, ne azt lássák, hogy a szemöldököm ronda, és meg kéne szabadulnom tőle, hanem azt, hogy ettől vagyok gyönyörű.

Sophia Hadjipanteli 🌼☠️🌸 (@sophiahadjipanteli) által megosztott bejegyzés,

A lánynak azzal sincs problémája, ha valakinek nem tetszik. Nem érdekli, hogy sokak szerint szebb lenne a szemöldöke nélkül, mert annak a szépségideálnak akar megfelelni, amit saját maga határozott meg.

Nekem tényleg jobban tetszik így az arcom. Ha másoknak nem, az is rendben van.

independent

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top