Szépüljünk

4 éve nem vágta le a körmeit, így néz ki most

A szentpétervári nő először fogadásból növesztette meg a körmeit.

Az orosz Elena Shilenkova még 2008-ban 925 ezer forintnak megfelelő összegben fogadott egy barátjával, hogy képes a körmeit 5 centiméternél hosszabbra megnöveszteni. A 34 éves blogger alig egy éven belül megnyerte a fogadást, egyben pedig arra is rájött, mennyire elévezi, ha extrém hosszúságúak a körmei.

2014-ben aztán elhatározta, hogy minden addiginál hosszabbra növeszti a körmeit, azóta egyáltalán nem is vágta le őket. Jelenleg 12 centi hosszúak, amivel az orosz rekordok könyvébe is bekerült.

Elena Shilenkova

A nő bébiknek hívja a körmeit és nagyon vigyáz rájuk, illetve rengeteg időt tölt az ápolásukkal. Rekorder körmei épségének megőrzése érdekében még a teniszről és az úszásról is lemondott. Sőt már tengerpartra sem utazik, nehogy kísértésbe essen, és úszni menjen.

„A körmöm a személyi igazolványom” – mondja Elena, aki szerint a körmei emelik ki őt a tömegből. Azt ugyanakkor elismeri, hogy a hétköznapi dolgok elvégzésében, például az evésben és az öltözködésben akadályozzák. A leginkább azonban a bankkártyahasználatban, így előfordul, hogy egy boltban másoktól kér segítséget, hogy vegyék ki a bankkártyáját a pénztárcájából.

Fogadásból kezdte növeszteni a körmeit

Persze beszólásokat is kap, főleg idősebb, régimódi nőktől. Ez azért zavarja, mert szerinte a kritizálóknak fogalmuk sincs, mennyi türelem és elkötelezettség szükséges ahhoz, hogy valaki ilyen hosszú körmöket növesszen

Elena ezután sem tervezi, hogy levágja a körmeit, már csak azért sem, mert abból él, hogy a körmeiről blogol.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top