Szépüljünk

Kétéves a várólista a pénisz arckezelésre

Ezzel szépül Cate Blanchett és Sandra Bullock is.

„Sandy Bullock és én ehhez a New York-i kozmetikushoz, Georgia Louise-hoz járunk, ő végzi ezt a kezelést, amit mi csak pénisz arckezelésnek hívunk, és ez valami… Nem tudom mi az, de egy kicsit olyan szaga van, mint a spermának. Valamilyen enzim található benne, és Sandy csak úgy emlegeti, a pénisz arckezelés” – nyilatkozta Cate Blanchett az ausztrál Vogue-nak, amikor megkérdezték, minek köszönheti ragyogó arcbőrét.

Sandra Bullock és Cate Blanchett szépségének közös titka a pénisz arckezelés

A kezelés hivatalos neve Hollywood EGF arckezelés és a New York-i kozmetikus direkt Sandra Bullock számára fejlesztette ki azt, amikor a színésznő tavaly a városban forgatott.

A spermára emlékeztető illat annak a szérumnak köszönhető, melyet koreai újszülöttek frissen eltávolított fitymájából készítenek. Mielőtt ezt a szérumot felviszi, Georgia Louise hámlasztással, micro needling kezeléssel és elektromos maszkkal készíti elő az arcbőrt.

A kezelést már nemcsak Sandra Bullock és barátnője, Cate Blanchett veheti igénybe, hanem bárki, aki ki tudja és akarja fizetni érte a 650 dolláros, vagyis mintegy 160 ezer forintos árat. És bizony vannak bőven, akik akarják, ugyanis jelenleg kétéves a várólista az arckezelésre.

The Cut

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top