Szépüljünk

Szemhéjműtétet csináltatott, hogy a kedvenc Barbie-jára hasonlítson

Önbizalomnövelés végett szeretne úgy kinézni a nő, mint Barbie.

A 30 éves Ophelia Vanity  majdnem 9 millió forintnak megfelelő fontot költött szemhéjműtétjére, hogy még jobban hasonlítson kedvenc Barbie-jára. Persze nem ez az első plasztikai beavatkozás, a nő már jó pár operáción átesett, mindezt azért, hogy élő Barbie baba lehessen.

Opheliának több mint 71 ezer követője van az Instagramon, ahol számos fotót közöl magáról, ám elmondása szerint sok, az önbecsülésével kapcsolatos problémával küzdött a múltban. Középiskolás koromban anorexiás voltam. Bár most már nem vagyok azt, nem hiszem, hogy teljesen felépültem, mert mindig alacsony lesz az önbecsülésem a testem kinézetével kapcsolatosan, mivel testképzavarom van.

A rendszeres botox és az ajakinjekciók biztosan segítenek az önbecsülésemben. Hiányzik az önbecsülésem, és azt hiszem, ez is egy másik oka annak, hogy egyre jobban hasonlítok az emberi babára. Ez az egyik dolog, ami némi önbizalmat ad.”

The Sun

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top