Szépüljünk

Katalin hercegnének különleges keze van – fotó

A sajtó csak most figyelt fel a furcsaságra.

Katalin hercegné külsejét minden egyes nyilvános megjelenésekor négyzetcentiméterről négyzetcentiméterre kielemzi a sajtó, így tulajdonképpen furcsa, hogy csak most ugrottak rá a lapok arra a tényre, hogy a hercegné kezén a mutató-, a középső- és gyűrűsujj szinte egyforma hosszú.

Katalin a minap egy oxfordi általános iskolába látogatott el, az ott készült fotókon pedig jól látszik, hogy nem olyan a keze, mint az emberek többségének. 

Katalin hercegné három ujja szinte egyforma hosszú (Getty Images)

Ez nem az ujjai hosszával van összefüggésben, de tegnap kiderült az is, hogy nem Katalin hercegné a brit királyi család legszebb tagja, legalábbis dr. Julian De Silva plasztikai sebész vizsgálata szerint. A doktor az aranymetszés elve alapján térképezte fel az uralkodócsalád fiatal nő tagjainak arcát és arra jutott, hogy Harry herceg jegyese, Meghan Markle az, aki 100 százalékig tökéletes arcvonásokkal rendelkezik. (Igaz, ő hivatalosan még nem is tagja a királyi családnak.) Katalin hercegné arca az aranymetszés elve szerint 86,8 százalékban szabályos, amivel így a lista második helyére került. 

Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top