Szépüljünk

Négyzetes melleket plasztikáztak a szépségbloggernek

Évekkel ezelőtt elrontott plasztikai műtéte miatt járt pórul a nő.

Tíz évvel a plasztikai műtéte után összeesett a szépségblogger egyik melle, legalábbis azt állítja.  A Moszkvában élő Julia Debbagkh az interneten osztotta meg a fotókat, megmutatva, hogy bal melle formája teljesen megváltozott.

A nő szerint nem szakadt szét az implantátum, hanem egyszerűen megduzzadt.

„Természetesen lehetetlen elegyengetni, új műtétre van szükség, ahol kicserélik.”

Amióta megosztotta problémáját az emberekkel, a nőt folyamatosan érik a támadások, főleg ironikus, gúnyos hangnemben kommentelnek posztja alá.

Van, aki négyzetes melleknek nevezte Debbagkh melleit, más meg ezt írta:

„Remélem, a következő mellek háromszög alakúak lesznek!”

Forrás: East2West News

Makszim Nyesztyerenko plasztikai sebész, aki a helyreállító műtétet végzi majd, elmondta, hogy a probléma azért merült fel, mert rossz helyre tették be az implantátumokat anno, ma meg már amúgy is sokkal modernebb szilikonmellekkel dolgoznak, melyekre a gyártók egész életen át tartó garanciát vállalnak.

Az ügyvédek szerint Debbagkh mintegy egymillió rubel kártérítést követelhet a kórháztól, ahol tíz évvel ezelőtt kés alá feküdt. A szociális médiával kapcsolatos negatív megjegyzések mellett azért dicséretet és támogatást is kapott a bátorságáért és a probléma felvetésének fontosságáért.

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top