Szépüljünk

Ismerd meg a fiút, aki napi 200 szelfit lő magáról

Csak a sminkelés három óráját veszi igénybe, és még ezután jön csak a napi átlag kétszáz fotó elkészítése.

Az Angliában élő, 22 éves Junaid Ahmed saját bevallása szerint szelfifüggő. Napja fénypontja, amikor kisminkelheti magát és lőhet néhány száz szelfit, hogy aztán a legjobbakat feltöltse Instagram-oldalára.

It’s all about the right timing 🔮🕰

Junaid Ahmed (@junaidahmedx) által megosztott bejegyzés,

Ezután már csak a lájkokat kell begyűjtenie. Jobb esetben az első percben legalább száz lájkot kap közel 50 ezer követőjétől.

Fantasztikus érzés, amikor az első percekben szinte megőrül a telefonom a sok visszajelzéstől

– mondja.

Chilled Sundays 😇 p.s I don’t know what I’m looking at

Junaid Ahmed (@junaidahmedx) által megosztott bejegyzés,

A korábban modellkedésből is élő fiú minden olyan szelfijét törli, amely egy bizonyos időn belül nem kap legalább ötszáz lájkot, és gondosan ügyel rá, hogy mindig a legnépszerűbb fotói legyenek kiemelve az oldalán. 

A szépségnek pedig ára van, és ezt Ahmed – súlyosbodó szelfifüggésével párhuzamosan – egyre jobban meg is fizeti. Számos arcplasztikai és fogászati műtéten van túl, alig hasonlít már korábbi önmagára. Csak a fényképekhez való sminkelés napi 3 óráját veszi igénybe, nem beszélve a közel 200 kép elkészítéséről, majd a legjobbak kiválogatásáról. Ahmed mégis úgy érzi, hogy a sok pozitív visszajelzés miatt megéri a sok fáradság, és egyelőre nem érzi úgy, hogy függősége teljesen elhatalmasodott volna az élete felett. 

(Forrás: Odditycentral)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top