nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Szépüljünk
Szőrös testével ösztönöz másokat is a természetességre a fiatal lány

Szőrös testével ösztönöz másokat is a természetességre a fiatal lány

Sonia Cytrowska korábban heti három órát is eltöltött azzal, hogy simára borotválja lábait és hónalját, mostanra azonban megtanulta elfogadni természetes, szőrös testét.
NLCafé
f Ajánlom

Sonia Cytrowska már 12 éves korában elkezdte borotválni a testét, annyira zavarta szőrös lába és hónalja. A lány aztán tavaly úgy döntött, nem harcol többé testével, és feladja a gyakran akár heti 3 órát is igényelő borotválkozást.

A lány rájött, hogy szőrtelen teste valójában nem őt tette boldogabbá, csak a társadalmi elvárásokat szolgálta ki, és azt mondja, ő sokkal jobban érzi magát szőrös testében. Sonia Instagram-oldalán mutatja meg bátran és büszkén szőrös lábát, hónalját vagy hasát és szeretne más lányokat is arra bátorítani, hogy dobják el a borotvát.

Akkor kezdtem el az Instagramomat, mikor még bizonytalan voltam a természetes külsőmet illetően, és szerettem volna más nőket is találni, akik ugyanúgy éreznek, és olyan férfiakat, akiket nem taszít a természetes kinézetem

– mondja Cytrowska.

Férjét először sokkolta a látvány, hiszen Sonia kapcsolatuk elmúlt 8 évében mindig borotválta testét. De mikor a lány elmagyarázta, mennyire fontos neki a dolog, férje is megbékélt vele.

Remélem, a profilom más nőknek is megmutatja, hogy a szőr gyönyörű és teljesen normális. Lehetsz független, dolgozó nő egy nagy cégnél, tanulhatsz az álmaidért, lehet szerető férjed és még így is lehet szőrös a tested. Ha attól félsz, hogy ettől majd elveszíted a barátaidat vagy a partneredet, azt tanácsolom, gondolj bele, hogy olyan emberekkel akarod-e körülvenni magad, akik előtt nem lehetsz önmagad.

Metro

Megosztás Facebookon