nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Szépüljünk
A férfiak pozitív testképéért harcol a plus size férfimodell

A férfiak pozitív testképéért harcol a plus size férfimodell

A 30 éves férfi 180 kilót nyom, és képeivel szeretné az önelfogadást és a pozitív testképet terjeszteni a férfiak körében is.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

A diverzitás jegyében ma már nemcsak az Instagramon, hanem akár nagy márkák kampányaiban vagy menő magazinok oldalain is láthatunk plus size modelleket, de ha jobban belegondolunk, muszáj helyesbíteni a lelkes kijelentésen: női plus size modelleket. A 30 éves Arcadio Del Vall nem pont olyan, mint a GQ férfimodellei, ő XXXXXL-es ruhákat hord, 180 kilót nyom.

Ettől függetlenül mégis bátran megmutatja testét, ugyanis feltett szándéka, hogy a férfiak körében is terjessze az önelfogadást és a pozitív testképet. Del Valle 2015-ben csinálta meg Instagram-oldalát, amitől rengeteg önbizalmat és támogatást kapott.

Ha olyan világban nősz fel, amiben a média állandóan arra kényszerít, hogy egy bizonyos módon nézz ki, egy bizonyos súlyod legyen, és illeszkedj a képbe, akkor ez örökre a fejedbe vésődik. Mikor láttam, hogy vannak olyan emberek is, mint a plus size modell Tess Holliday, akik szeretik a testüket és a divatot, arra gondoltam, én is ezt fogom csinálni. Elkezdtem megosztani az outfitjeimről, stílusomról készült fotókat Instagramon, majd tovább inspirált a sok pozitív visszajelzés, amit kaptam.

De Ville persze negatív kommenteket is kap, de azt mondja, bátorítja őt a küldetés, hogy az elfogadást hirdesse. Nagyon reménykedik benne, hogy a közeljövőben olyan nagy divatmárkák is foglalkoztatnak majd plus size férfimodelleket, mint a Gucci vagy a Louis Vuitton.

Independent

Megosztás Facebookon