Szépüljünk

Ezek a csajok valósággal újjászülettek egy hajvágástól

A most következő előtte-utána fotók bizonyítják, hogy néha egy radikális külső átalakítás még a személyiségünkből is valami teljesen új árnyalatot tud megcsillantani. Nők, akik tök jól tették, hogy megváltak hosszú hajuktól.

Egyre hosszabbak a nappalok, és az embernek még a közérzete is más attól, hogy még világos van, amikor hazaindul a munkából. Feltartóztathatatlanul jön a tavasz, a megújulás évszaka, amikor jó sokan szánják rá magukat egy kis változtatásra. Van, aki szigorú diétába kezd, hogy a bikiniszezonra megint sellőként tündököljön, más a gardróbját frissíti fel alaposan, és sokan vannak, akik a frizurájuk terén vezetnek be reformokat. Én is megfogadom minden évben, hogy valamit változtatok a göndör, hosszú hajamon, minimum kipróbálom az ombre frizurát, vagy melíroztatom a hajam – most amúgy is nagyon tetszik az új trend, a tigrisszem melír. De aztán általában elmaradnak a nagyon látványos újítások, maximum világosabb vörös árnyalatra váltok.

Tavaly viszont annyira elvékonyodtak a hajvégeim a téli hónapok során, hogy kénytelen voltam egy kicsit többet vágatni belőle a szokásosnál, és azt kell mondjam, már a 8-10 centis rövidülés hatására is úgy éreztem, mintha egy árnyalatnyit elloptak volna a személyiségemből. Hiába, én hosszú hajjal érzem magam a helyemen a világban, de nincs ezzel így mindenki. A most következő fotók gyönyörűen bizonyítják, hogy vannak csajok, akik olyan dögösek lesznek egy jól eltalált rövid(ebb) frizurától, hogy öröm nézni.

Itt van például Dannii Minogue,

@theshorthairclub által megosztott bejegyzés,

Jessica Alba,

@theshorthairclub által megosztott bejegyzés,

Rihanna,

@theshorthairclub által megosztott bejegyzés,

vagy éppen Katherine Heigl.

@theshorthairclub által megosztott bejegyzés,

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top