Szépüljünk

Zöld tea és méz segített a kamaszlány durva aknéján

A lány korábban fájdalmas, gyulladt, pattanásos bőrtől szenvedett, de most azt mondja, egy különleges teakeverék segített arcbőre állapotán.

A 17 éves Hilda Paz Robles durva, fájdalmas aknétól szenvedett, most viszont ennek már alig van nyoma egyenletes, sima bőrén. A megoldás épp akkor jött, mikor a kamaszlánynak a legnagyobb szüksége volt rá: sebes, lüktető arcával gyötrődve Robles először azt a tanácsot kapta nagynénjétől, hogy igyon rendszeresen petrezselyemteát. A lány nem volt elégedett az ital ízével, ezért a petrezselyemből készült főzetet zöld teával keverte, és édesítőnek egy kevés nyers mézet is adott hozzá.

Robles már az első hetekben észrevette, hogy a hetente háromszor fogyasztott ital hatására elkezdett megváltozni a bőre. Később már arcpakolást is készített a főzetből, pattanásai pedig szép lassan kezdtek megfogyatkozni, arca simább és egyenletesebb lett.

A fiatal lány azt mondja, nem állítja, hogy ez a módszer mindenkinek működni fog, hiszen régebben ő is annyi ajnározott trükköt kipróbált, ami egyáltalán nem vált be neki, de esküszik rá, hogy az ő esetében ez a szép bőr titka.

 

Independent

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top