Szépüljünk

Nem olvasta el az arcmaszk használati utasítását, nagyon megjárta – videó

Nem csupán a használati utasítást nem olvasta el, de nem is gondolta át, mi történhet, ha rászárad a kence a szemöldökére.

Egy 22 éves filippínó lány, Genella Pabianes Carabbacan úgy döntött, kipróbálja a trendi fekete arcmaszkot, ám a termék használati utasítását már nem olvasta el, pedig az világosan leírja, hogy a szemöldökre és a hajra nem szabad felvinni a kencét. A lány a teljes arcát, így a szemöldökét is beborította a maszkkal, majd amikor az anyag megszáradt, elkezdte lehúzni. Már a bőrét is annyira húzta a maszk, hogy sírva fakadt, a testvére viszont ezt viccesnek találta és videózni kezdte a lány szenvedését. 

Ezek után jött csak a java, ugyanis a maszk beleragadt Genella szemöldökébe, és a lány kénytelen volt tövestül kitépni azt. A maradék szálakat végül leborotválta, hogy egyszerre tudja majd visszanöveszteni. 

A lány elismeri, hogy a saját butasága áldozata lett, amiért nem olvasta el a termék használati utasítását. A videófelvételt közzétette a neten, hogy mások is tanuljanak a hibájából. 

Genellának azóta már több szépségklinika is felajánlotta, hogy szívesen készítenének neki szemöldöktetoválást.

Mirror

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top