Szépüljünk

Lángoló frizurákat készítenek egy indiai fodrászatban

Extrém, lángoktól égő frizurát kapnak az indiai szalon vendégei.

Egy új frizurától, legalábbis, ha szuper a végeredmény, úgy érzed, szárnyakat kaptál. Égsz a vágytól, hogy megmutathasd országnak-világnak. Ez egy indiai fodrászatban szó szerint igaz. Ott ugyanis lángoló frizurákat készítenek az arra vágyó kuncsaftnak. Márpedig vágynak rá elég sokan. Az alapvetően a férfiakat megcélzó, különleges hajkoronával a a szalon dolgozói meg akarták mutatni, hogy nemcsak a nőknek lehet izgalmas vagy különleges hajat készíteni. 

Mielőtt bárki a fejét csóválná, vagy ijedezne, hogy szétroncsolja a hajat ez az eljárás, megnyugtatjuk, hogy a kimunkálásában vegyészmérnök is segített. Olyan kémiai anyagot kísérleteztek ki a fodrászok, amely megakadályozza a tűz átjutását a fejre. A borbély először egy speciális illatot alkalmaz a hajra, ami égett szagot áraszt. Utána elkezdi átfésülni a hajat, miközben az meggyullad.

A fodrászat szóvivője szerint az eljárás teljesen biztonságos, és nem éget. Az alkotók majdnem egy éve készítenek tüzes hajakat, és jelenleg övék az egyetlen olyan hely, ahol ez a különlegesség Indiában elérhető, mivel senki más nem fejlesztette ki, hogyan kell biztonságosan elvégezni a technikát. A kezelés átszámítva 3.000 forintba kerül, és természetesen nők is kérhetik.

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top