Szépüljünk

Ezek az idei év legmenőbb szépségtrendjei

Az idei év szépségtrendjeiben nincs semmi őrült vagy extrém, és még megvalósítani is pofonegyszerű őket!

Tavaly láttunk egy csomó fura szemöldököt, csillámba borítottuk még a fenekünket is, és szőröket ragasztgattunk a körmeinkre. Szerencsére úgy tűnik, az idei szépségtrendek egészen visszafogottak lesznek, persze még várjuk ki, mi lesz a vége…

Óriási szempillák

Sokaknál örök klasszikusnak számítanak a hosszú pillák, de 2018-ban ez kimondottan trendi dolog! Szerezz be egy ütős szempillaspirált, vagy próbáld ki a műszempillát!

Tisztító olajak

Idén nem tonikokkal meg arcradírokkal ápoljuk a bőrünket, hanem mindenféle kényeztető olajokkal! Ettől akkor se ijedjünk meg, ha alapvetően zsírosabb a bőrünk: a speciális arcolajok egyszerre tisztítanak és ápolnak.

Geometrikus Körmök

Mennyivel jobb már, mint a szőrös köröm! Valószínűleg azért idén is lesz néhány bizarr kreáció, de a geometrikus trend nagyon ígéretesnek tűnik!

Világos ragyogás

Felejtsd el a sötét, füstös szemeket, idén a világos szemhéjfestékek hódítanak! Legyen rózsás, barackos vagy púderes, az ilyen szép, selyemfényű pasztellszínekkel tutira nem nyúlhatsz mellé.

Dermarollerek

Ezek a speciális kis eszközök segítenek, hogy mélyen bejuttassuk a hatóanyagokat bőrünkbe, miközben masszírozással feszesítik és fiatalítják a bőrt. 2018-ra mindenképpen szerezzünk be egy ilyet!

 

HuffingtonPost

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top