Szépüljünk

Beperelte szemöldöktetováltató kliensét a klinika

Kliensük szerint a klinika miatt fertőződött el a szemöldöktetoválása.

2017 júliusában Amanda Coats Facebook oldalán azt állította, hogy a Melbourne-ben található Point Cook Bőrápoló Lézer Klinikán készíttetett szemöldöktetoválása életre szóló félelmet és 1600 dolláros orvosi számlát okozott neki, miután borzasztóan elfertőződött. A kozmetikai tetováló, a Batulzii Cleveland és az üzlet szerint semmi közük a problémához, ugyanis az a tetoválást követő két és fél héttel később jelentkezett. Viszont beperelték Coatsot, mert posztja miatt 11 vendégük fordított hátat nekik.

Forrás: Caters News

„Nem tudjuk megvédeni magunkat, és intézkedéseket teszünk Coats ellen a rágalmazásért. 2000 hasonló eljárást vezényeltünk már le, és soha nem lépett fel semmilyen probléma utánuk. Az eljárás kezdetén az ügyfélnek bemutattuk a sterilizált környezetben található eszközöket, amikkel a tetoválást készítettük. Ezeket előtte csomagoltuk ki, steril kesztyűt húzva.”

Coats azonban máshogy látja a történteket, szerinte a félórás eljárás után szemöldökei vörös és duzzadt állapotban kerültek, amivel orvoshoz kellett fordulnia. A nő problémáját valószínűleg a tetoválóanyag valamelyik összetevője okozhatta.

Yahoo Lifestyle

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top