Szépüljünk

Fehér fogakat akarsz? Csak egy banán kell hozzá!

Sokan vágynak fehérebb fogakra, ugyanakkor sokan tartanak az erős, potenciálisan káros kemikáliáktól, vagy egyszerűen nem engedhetik meg maguknak a drága kezeléseket. De semmi gond, nekik ott van a banán!

Jó, teljes joggal hihetjük azt, hogy a házi szépségtrükkök és praktikák hatástalanok, és az egész csak humbug, de nem szabad elfelejtenünk, hogy egy csomó ipari gyártásban használatos hatóanyag természetes forrásokból ered, ráadásul a házi, természetes megoldások többnyire teljesen ártalmatlanok, és mindenféle káros kemikáliától mentesek.

Az előrebocsátott védőbeszéd után remélhetőleg jobban fekszik majd a banános fogfehérítés is. Tudjuk, hogy hangzik, de rengeteg ember keresi a természetes megoldásokat, és nagy baj nem történhet, maximum ettünk egy finom, vitamindús banánt!

Fehér fogakat akarsz? Csak egy banán kell hozzá!

A lényeg, hogy először fogyasszuk el a banánt (vagy csináljunk vele, amit akarunk, nem lesz rá szükségünk) és a héjával dörzsöljük be a fogakat jó alaposan, majd 10 perc várakozás után mossuk meg a fogakat, ahogy rendesen szoktuk.

És már ott is van a természetes fehérség, hála a banánban található káliumnak és magnéziumnak!

Még több szuper szépségtrükk az NLCafén:

PureWow

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top