Szépüljünk

Elképesztő frizurákat készít az anyuka lányainak – videó

Vagány és egyedi frizurákat készít gyerekeinek az anya.

A videóban látható két lány valószínűleg nem sokszor jár  fodrászhoz, mert édesanyjuk kiváló munkát végez, ha a frizurájukról van szó. Persze van, akinek nincs ekkora szerencséje, és rendőrt hív ki, mert a fodrász olyan rosszul vágja le a haját. Ez a nő viszont elképesztő frizurákat varázsol a lányainak nem is olyan hosszú idő alatt, és ezeket az átváltozásokat videón is megörökíti. 

Az anya szerint a természetes haj a lényeg, abból kell kihozni azt, amit lehet, és azt kell büszkén és vidáman viselni. Persze ő könnyen beszél, elképesztően jó minőségű és dús szálú haja van neki és lányainak is, így könnyű zseniális hajkölteményeket készíteni, mert van miből!

Hol csatokkal, hol elképesztő fonatokkal kápráztatja el a videó nézőit, és a frizurák tényleg nagyon mutatósak. A nő a természetes haj hangsúlyozásaképpen lányai haját is csak havonta egyszer-kétszer vasalja, hogy olykor-olykor megzabolázza rakoncátlan tincseiket.

Facebook/Buzzfeed

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top