Szépüljünk

Feltöltette az ajkát, másnapra úgy nézett ki, mintha egy horrorfilmből lépett volna elő – fotó

A botoxtól korábban semmi baja sem lett, nem gondolta volna, hogy az ajakfeltöltése így végződik...

Egy brit családanya, Sally Roberts, aki saját bevallása szerint imádja a botoxot, úgy döntött, tovább merészkedik a szépészeti beavatkozások terén, és az ajkait is feltölteti

Az asszony egy elismert szalonban, képzett szakemberrel végeztette el a beavatkozást. Másnapra azonban az ajkai brutálisan megduzzadtak, folyadék szivárgott belőlük, és az egész arca eltorzult. Nemhogy enni, inni, de még beszélni sem tudott. Elrohant a háziorvosához, aki azonnal a kórházba irányította. Kiderült, hogy allergiás reakciót váltott ki nála a töltőanyag, emiatt fertőződött el az ajka. Antibiotikumos kezelést kapott.

Facebook

A nő azért tette közzé történetét és az ajkáról készült gyomorforgató fotókat a Facebookon, hogy mindenkit figyelmeztessen: az ajakfeltöltés nagyon rosszul is végződhet. Mivel korábban már botoxoltatott, és attól semmi baja sem lett, nem gondolta volna, hogy az ajakfeltöltése után úgy fog kinézni, mintha egy horrorfilmből lépett volna ki. Mégis ez történt.

 The Sun

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top