Szépüljünk

Így világosítsd a barna hajat természetesen

A természetes hajvilágosítás nem lehetetlen.

Nyáron sokak haja kiszőkül a sok napsütés következtében. De akit sötétbarna vagy fekete hajjal áldott meg a természet, az sokszor csak irigykedik kiszőkült hajú társaira, mert neki egy tincse sem világosodik ki anélkül, hogy valami durva vegyszerrel ne esne neki. Pedig a természetes hajvilágosítás nem lehetetlen. Nézd csak!

Kamillatea

Ha extra sötét színű a hajad, és adnál neki egy arany vagy világosabb csillogást, akkor főzz egy filteres  kamillateát. Hagyd, hogy kihűljön, majd öntsd rá a hajadra. Öblítsd le, és ismételd meg a folyamatot, végül egy sapkát ráhúzva hagyd fent egész éjszaka a főzetet a hajadon. 

Citrom

Vágj le egy citromdarabot, és ahol világosítani szeretnéd a hajad, ott húzz végig egy csíkot vele. Ha nincs hideg, ülj ki a szabadba, és hagyd, hogy a nap szárítsa meg a hajadat. A citromos kezelés után fontos, hogy mindig használj olajos pakolást, mert könnyen kiszáradhat a hajad. 

Fahéj

Keverj össze egy teáskanál fahéjat elegendő vízzel, hogy pépet hozz belőlük létre. Tegyél fel a nedves hajadra először a balzsamodból, majd kend rá a fahéjas pakolást is. Tegyél fürdősapkát a fejedre, és legalább hat órán át hagyd fent a pakolást a hajadon. 

Vodka

Nem, kivételesen nem meginni kell, hanem egy kis ásványvízzel összekeverve egy szórófejes palackból ráfúni a hajadra. Ez akkor jó megoldás, ha rezes színű árnyalatot szeretnél a hajadnak adni. 

Szódabikarbóna

Keverj össze egy teáskanál szódabikarbónát egy kis vízzel, és használd havonta egyszer, a hajmosás utáni öblítéskor. 

Popsugar

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top