nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Szépüljünk
7 bizarr szemöldöktrend 2017-ből

7 bizarr szemöldöktrend 2017-ből

Reméljük, hogy ami 2017-ben történt, az 2017-ben is marad. Legalábbis a bizarr szemöldöktrendeket illetően mindenképp.
NLCafé
f Ajánlom

Madártoll

Egy finn sminkes, Stella Sironen posztolt egy fotót április elején az Instagram-oldalán egy madártoll formába fésült szemöldökről. Akkor mintha elszabadult volna valami, az év ezt követő hónapjaiban egymást érték a bizarrabbnál bizarrabb szemöldöktrendek.

Hullámos

Nyáron ütötte fel fejét a rémisztő hullámos szemöldök divatja, a hozzá passzoló, hullámosra festett ajkakkal. Néhány héttel később csatlakozott hozzájuk a hullámos szempilla is.

Fonott

Az előzőekhez képest szinte diszkrétnek tűnt a fonott, pontosabban a fonott hatásúra rajzolt szemöldök.

Nike pipa

Ősszel az Instagram pihent elméjű szépséggurui a Nike-pipa formájú szemöldökre kattantak rá. Hogy minek? Nem tudjuk. Legalább jól nézett ki? Határozottan nem.

Szívecskés

Borotválj apró szívecskét a szemöldöködbe! Vagy ha nem tudsz, legalább retusálj egyet, aztán mehet a fotó az Instagramra!

Korona

„Volt néhány drágakőmatrica az asztalomon, és amikor a szemöldökeim alakja hirtelen emlékeztetni kezdett egy koronára, ránéztem a matricákra, és már meg is volt az ötlet” – mesélte  Sofie Petersen, miképp alkotta meg az első koronaszemöldököt.

Karácsonyi

Egy ilyen év végén szinte semmi meglepő nincs abban, hogy valaki kitalálta:  tekintsünk a szemöldökökre úgy, mint feldíszítendő karácsonyfákra.

Megosztás Facebookon