Szépüljünk

A szuperolcsó kozmetikai márka, amitől hangos a Youtube

2016-ban robbant a bomba: megjelent a The Ordinary márka, ami fenekestül felforgatta a kozmetikai piacot. Ki hallott már olyat, hogy top hatóanyagokat nagy mennyiségben tartalmazó bőrápolókat olcsón is vehet az ember? Addig senki.

Azóta viszont trend lett a The Ordinary minőségi, de elképesztően jó árú (nagyrészt 2000-3000 Ft-os) formuláit használni. Milliós követőtábort befolyásoló youtuberek és beauty bloggerek is rajongói lettek a márkának, és beépítik a termékeit a bőrápolási rutinjukba.

Három 3500 Ft alatti kedvencüket mutatjuk most, neked is be fognak válni:

1.The Ordinary Argireline Solution 10%  (2490 Ft/30ml)

A híres angol Youtube-guru, Wayne Goss köztudott rajongója a márkának, ez a termék is nagy kedvence. Nem csoda, hiszen instant segít kisimítani a ráncokat, kutatások szerint 10%-nyi ebből a házi botoxnak is hívott argireline peptidből, 15 nap alatt 17%-kal csökkenti a mimikai ráncok mélységét.

2. The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1%  (1990 Ft/30ml)

Itthon a Krémmánia kedvenc The Ordinary terméke több mint 120 lelkes véleménnyel. A niacinamide (B3 vitamin) egyszerre segít csökkenteni a tág pórusok méretét, a pattanásokat és az utánuk maradó foltokat, a cink pedig a bőr zsírosságát segít kordában tartani. Igazi sztártermék a zsírosodásra vagy pattanásokra hajlamos bőrűek között.

3.  The Ordinary Granactive Retinoid 2% Emulsion (3490 Ft/30ml)

Az egyik leghíresebb angol beauty blogger, Fleur deForce nagy kedvence ez a retinolos termék. A kétféle retinolt (újgenerációs HPR-t és a védőkapszulába zárt retinolt) is tartalmazó, mindennap használható gyengéd formula szuper segítség a bőröregedés jelei ellen! Ráncok, foltok, reszkessetek…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top