Szépüljünk

30 plasztikai műtétet csináltatott, hogy tetsszen a párjának

A párja annyit kritizálta a fiatal lányt, hogy egymás után csináltatta a plasztikai műtéteket. Aztán egy nap rádöbbent, mekkora hibát követett el.

A hongkongi Berry mindössze 17 éves volt, amikor meglátta egy szépségklinika hirdetését, mely kedvezményes plasztikákat kínált diákoknak. A lány ekkor csináltatta meg az első, injekciós szépészeti beavatkozását, az eredménnyel pedig annyira elégedett volt, hogy szinte azonnal függő lett.

Instagram

20 évesen összejött egy nála 9 évvel idősebb férfival, aki rengeteget kritizálta a külsejét, és folyton más nőkhöz hasonlítgatta a lányt. Ennek hatására Berry plasztikafüggősége még intenzívebbé vált. Most 22 éves, és már 30 szépészeti beavatkozáson van túl. 

„Ha csak egyszer is azt mondta volna, hogy szép vagyok, abbahagytam volna” – fogalmazott a lány.

Miután az arcát már szinte teljesen átszabták, a párja közölte, hogy túl kicsik a mellei. Berry ezért mellnagyobbítást csináltatott, ám a műtét utáni lábadozás alatt édesanyja rádöbbentette, hogy a műtétei előtt is szép volt, és a párja megfertőzte a lelkét. Ezek után végett vetett mérgező párkapcsolatának, és a plasztikai műtétekkel is leállt. Mi több, ma már a szépészeti beavatkozások ellen áll ki, és igyekszik lebeszélni a lányokat.

Nagyon megbánta a plasztikai műtéteket, és azt kívánja, bárcsak visszakaphatná a régi arcát.

Oddity Central

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top