Szépüljünk

Smink nélküli arca miatt gyalázták a fiatal lányt

A 19 éves Victoria profin bánik a sminkecsettel, de kivételesen megmutatta, milyen az arca teljesen természetesen. Kapott hideget, meleget is.

Victoria Katei pszichológiát és biológiát hallgat egyszerre, és mellesleg elég profi sminkmester is. Legtöbbször mindenféle szép és látványos sminkekkel kápráztatja el netes követőit, a napokban azonban bátor poszttal állt ki, ahol megmutatta, milyen is az „igazi” arca. 

A lány a posztban leírta, hogy sminkben és smink nélkül is szépnek és magabiztosnak érzi magát, és hogy nem érti, miért gyalázzák az emberek, amiért vagy „nem mutatja meg igazi arcát”, vagy „smink alá rejtőzik, annyira ronda”. Victoria azt mondja, smink nélkül is szereti magát, és nem azért festi az arcát, hogy rejtőzködjön, egyszerűen örömöt jelent számára a sminkelés.

A fiatal lány kiállását a legtöbben melegen üdvözölték, de persze még így is kapott rosszindulatú megjegyzéseket olyanoktól, akik „a smink ereje ijesztő” és hasonló felszólalásokkal posztolták újra Victoria fotóját.

 

BuzzFeed

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top