Szépüljünk

2 éves kislánya haját festeti az anya

Az anya pontosan megindokolta azt is, miért engedi a lányának már ilyen kicsi korától, hogy a külsejével is kifejezze önmagát.

Amy Lyn egy amerikai tetoválóművész, aki rózsaszín hajat, fültágítót és persze rengeteg tetoválást visel. A nő kétéves kislányának is engedi már a hajfestést, valamint a smink és a lemosható tetoválások viselését. 

Az anya hangsúlyozta, hogy a kis BellaMae saját elhatározásából szeretné variálni a külsejét, ő pedig nem tiltja ezt, úgy véli ugyanis, hogy lányának nem kell egy bizonyos életkor eléréséig várnia arra, hogy ily módon is kifejezhesse önmagát.

Nyilvánvaló persze, hogy a kislány az anyukáját akarja utánozni, ahogy más gyerekek is az ő korában, mivel pedig Amynek extrém külseje van, a csöppség is ugyanerre vágyik, hiszen számára ez a normális.  

My pumpkin butts hair is now purple 🙂

Amy Lyn (@amylameee) által megosztott bejegyzés,

„Azt gondolom, hogy túl késő felső tagozatos, középiskolás vagy akár 18 éves korukig várni arra, hogy megtanítsunk nekik bizonyos dolgokat a döntésekről és azok következményeiről” – magyarázta Amy, aki szerint az, hogy már ilyen fiatal korától engedi kibontakozni a lányát, később megkíméli majd attól, hogy komoly hibákat kövessen el. 

Yahoo

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top