nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Szépüljünk
Feketére tetováltatta a teljes szemgolyóját egy férfi

Feketére tetováltatta a teljes szemgolyóját egy férfi

A látását is kockára tette a férfi az extrém testmódosítás végett. Nem bánta meg.
NLCafé
f Ajánlom

Egy indiai tetoválóművész, Karan Sidhu hazájában az első ember, aki a teljes szemgolyóját tetováltatta. A 28 éves férfi magával a szemgolyótetkó feltalálólával, Luna Cobrával végeztette el a beavatkozást még szeptemberben, méghozzá úgy, hogy érzéstelenítést sem kért.

Az eljárás lényege, hogy színes festéket fecskendeznek a kötőhártya alá, ez színezi el a szemgolyót, méghozzá visszafordíthatatlanul. A beavatkozást két lépésben lehet elvégezni, néhány nap különbséggel, hogy pihenjenek a szemek. 

A férfi szemei egy héten át be voltak dagadva a tetoválás után, de azt mondja, megérte.

„Úgy érzem, ez a legelitebb dolog a testmódosításban, amit csak csináltathatsz. lenyűgözött, amikor először megláttam magam a tükörben. Elképesztően néz ki. Soha nem voltam még ilyen büszke” – lelkendezett a férfi.

A szemtetoválás egyébként a legkevésbé sem veszélytelen beavatkozás, sőt akár meg is lehet vakulni tőle. Egy kanadai modell nemrégiben lilára akarta festetni a szemgolyóját, ám a beavatkozást követően az egyik szeme elfertőződött, és súlyos károsodást szenvedett, ami miatt a lány fél szemére el is veszítheti a látását.

metro.co.uk

Megosztás Facebookon