Szépüljünk

Istenem, add, hogy a szemöldökbe borotvált szívecskéből ne legyen tartós divat!

Az Instagramon nagyon hasít a szívecskés szemöldök, de remélhetőleg ez a fura trend is a virtuális térben marad...

Az emberek – elsősorban a nők – rengeteg furcsa dolgot művelnek manapság a szemöldökükkel, többnyire teljesen érthetetlen módon. Volt már dupla, hullámos és csillámló szemöldök, de még a Nike logójának pipája is megihlette a szemöldökformázási trendeket.

A legújabb felesleges szemöldökdivat persze ismét az Instagramról indult ki, pontosan úgy, mint eddig az összes szemöldökkel művelt hülyeség: valaki kitalálta, hogy szívecskét borotvál a szemöldökébe, az emberek pedig elkezdték azonnal szénné lájkolni a posztot.

Kérdés persze, hogy egyáltalán hogyan lehet egy ilyen picike szívecskét ennyire pontosan beleborotválni a szemöldöködbe anélkül, hogy az összes szőrt lekapnád, illetve az is aggasztó, hogy mi történik, ha a szőr nem nő (rendesen) vissza? Reméljük, ezekre a kérdésekre nem is kell választ kapnunk, mert a szívecskés szemöldök azonnal eltakarodik a szépségtrendek közül!

 

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top