Szépüljünk

Igazán rémisztő sminkötletek halloweenra

Egyre több az olyan felnőtteknek szóló parti a városban, mely halloweeni bulizásra hívja a szórakozni vágyókat. Ilyenkor az igazán rémisztő megjelenés elengedhetetlen kelléke nemcsak a jelmez, hanem a tökéletesen vérfagyasztó smink is. Pár sminkötlet az idei halloween partira, amit feltétlenül ki kell próbálnod.

Szerencsére sok az olyan, főleg amerikai animációs film, amiből bőven tudunk halloweeni sminkhez ötletet meríteni. Akár vicces, akár vérfagyasztó irányba szeretnénk elvinni a megjelenésünket, elég csak megnézni a Hotel Transylvania című animációs film, bármelyik részét, s máris ezer halloweeni smink jön szembe. A csomó zombis, élő halottas produkciókról már nem is beszélve.

Profi halloweeni smink

Igen, ha szeretnénk tökéletesen rémisztően kinézni a halloween partin, és nem nevetségesen, vagy úgy, mint a KISS együttes, akkor mindenképpen bízzuk profi sminkesre a dolgot, s neki mutassuk meg a kiszemelt halloweeni sminkötletünket.  Nemcsak hogy esélyesek leszünk megnyerni a smink- és jelmezversenyt, de tartós is marad egész este alatt a halloweeni sminkünk.

Persze, aki gyakorlottabb az otthoni sminkelésben, annak bizonyára nem okoz majd gondot elkészíteni egy egyszerűbb sminket halloweenra, ehhez segítségnek számtalan videót is találunk a neten, ahol pontosan, lépésről lépésre bemutatják a tökéletes arcfestést.

A mexikói stílus halloweenra

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Kevésbé rémisztő, DIY sminkek halloweenra

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

ÉS amivel tarolni fogsz

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top