Szépüljünk

Új frizurája van a várandós Katalin hercegnének – fotó

A harmadik gyermekével várandós Katalin hercegné jobban van, és újra jár nyilvános eseményekre.

Bár nem számítottak rá, de újra megjelent a nyilvánosság előtt Katalin hercegné. Egy jótékonysági eseményre kísérte el férjét a londoni Paddington állomásra hétfő reggel, melyet a Paddington 2. című mesefilm közelgő bemutatója kapcsán rendeztek mintegy 130 gyereknek.

Mint ismeretes, a harmadik gyermekével várandós Katalin hercegné hyperemesis gravidarummal, vagyis vészes terhességi hányással küzd, emiatt hetekig távol maradt a szereplésektől. Terhességének bejelentése óta először a múlt héten vett részt egy fogadáson a Buckingham-palotában.

Europress

A hercegné a hétfői eseményen egy fáradt rózsaszín Orla Kiely-ruhát viselt, és bár nem drasztikusan, de azért láthatóan változtatott a megszokott frizuráján is.

A brit sajtó egy része a ruha színe alapján máris arra tippel, hogy Katalin hercegné ezzel üzeni: újra kislánya lesz. Az érvelés ugyanakkor azért nem állja meg a helyét, mivel a múlt heti fogadáson világoskék ruhában volt, amivel pedig ennek alapján azt üzenhette, hogy kisfiút vár. 

Az udvar továbbra sem közölte hivatalosan, hogy a hercegné várhatóan mikor fog szülni, de a legvalószínűbb, hogy márciusban vagy áprilisban.

Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top