Szépüljünk

Így hordd a vörös rúzst ősszel és télen!

A vörös rúzs soha nem megy ki a divatból, az idei őszi-téli szezonban pedig a vörös ruhák és kiegészítők is ott vannak a legtrendibb darabok között. Adja magát tehát, hogy ezekhez a holmikhoz válasszunk rúzst. 7 tipp következik.

 

Revlon Ultra HD matt folyékony ajakrúzs – Passion 635

A lehető legegyszerűbb módja a vörös rúzs és a vörös holmik kombinálásának, ha a felsőrészed ilyen színű és annak árnyalatához választasz rúzst. Ebben a szezonban a vörös hűvösebb tónusai legalább annyira divatosak, mint a melegebb árnyalatok.

Revlon Super Lustrous ajakrúzs – Kiss Me Coral 750

Egy vastag, puha pulóver narancspirosban és egy hozzá passzoló rúzs a legszürkébb, leghidegebb napokon is feldobja a megjelenésed. Öröm lesz rád nézni.

Revlon Ultra HD Gel Lipcolor rúzs – Lava 750

A kis piros ruha a 2017-18-as őszi-téli szezon egyik alapdarabja. A szetted pedig úgy lesz a legütősebb, ha a piros ruha színéhez illő, tüzes árnyalatú rúzst viselsz.  

Revlon Ultra HD matt folyékony ajakrúzs – Love 625

Ha új télikabátot vásárolsz idén, legyen fekete, szürke vagy barna helyett inkább piros! Sokkal több ruhadarabbal kombinálhatod, mint azt elsőre hinnéd.  A piros télikabáthoz pedig egy tökéletes vörös rúzs is dukál.

Revlon Colorburst matt rúzsceruza – Striking 240

Percek alatt nagyságrendekkel élettelibbé teheted az arcodat, ha felkensz egy karakteres vörös rúzst – a matt továbbra is szupertrendi –, és felveszel valamilyen vörös kiegészítőt, például sálat, fülbevalót vagy épp fejpántot. Utóbbiból a legtrendibb most a turbán fazon.

Revlon Colorburst matt rúzsceruza – Unapologetic 210

Az idei őszi-téli szezon egyik legmenőbb lábbelije a piros csizma. Kombinálhatod további piros ruhadarabokkal, de akár egy tiszta fekete szettel is. A vörös rúzs pedig szinte kötelező hozzá.

Revlon Super Lustrous ajakrúzs – Cherries in The Snow 440

 

Ha csak finoman, mégis látványosan csempésznéd be az öltözékedbe a pirosat, válassz egy ilyen színű táskát és egy hozzá passzoló rúzst!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top