Szépüljünk

Kiakadt az internet az Adidas-reklám szőrös lábú modelljére

Az Adidas legújabb reklámjában szereplő svéd modell szőrös lába és hónalja teljesen kiverte a biztosítékot a netezőknél...

Rendhagyó kampánnyal rukkolt elő az Adidas az idei őszi/téli szezonra.  A Superstar elnevezésű kampány központjában az autenticitás és a jövő ikonjai állnak: nem mindennapi sportolók, művészek, aktivisták, modellek, akik képesek újrafogalmazni a „szépség” jelentését.

A kampányhoz készült promóvideó máris nagy port kavart a neten, elsősorban egy Arvida Byström nevű modell miatt, aki borotvaellenes mozgalom egyik aktivistája is. A fotográfusként dolgozó Byström szőrös lábát és szőrös hónalját is megmutatta az Adidas reklámjában, amivel nemcsak gyűlölködő kommenteket szerzett a márka Youtube-oldalára, de még a személyeskedő fenyegetések is megtalálták őt saját közösségi médiás oldalain. 

A fiatal lány Instagramján reagált a felháborodásra, ahol csak emlékeztette magát és követőit, hogy szeretettel és elfogadással kell gondolnunk egymásra.

 

BoredPanda

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top