Szépüljünk

8 híres nő, akinek borzasztóan áll a szőke haj

A rossz hajszínválasztástól az sem véd meg, ha világsztár vagy. Ennek a 8 híres nőnek például soha nem lett volna szabad szőkére festetnie a haját, mégis megtették. Voltak, akik többször is.

Kim Kardashian

Getty Images

Kim Kardashian szeptember elején, a New York-i divathéten jelent meg jégszőke hajjal. 2015-ben is volt már egyszer szőke, egészen pontosan 21 napig. Akkor sem állt neki jobban.

Anne Hathaway

Getty Images

A hosszú, barna hajjal világhírűvé vált Anne Hathaway A nyomorultak című film miatt vált meg hosszú hajától, akkor azonban még maradt a barna színnél. Egészen sokkoló volt azonban, amikor a 2013-as MET-gálára rövid haját világosszőkére festette. Később újra barnára váltott, ám tavaly még egyszer megpróbálkozott a szőke hajszínnel.

Demi Lovato

Getty Images

Demi Lovato is azok közé a nők közé tartozik, akiknek az arckarakteréhez egész egyszerűen nem passzol a szőke hajszín. Mégis időről időre visszatér hozzá.

Angelina Jolie

Getty Images

Nem, még Angelina Jolie-nak sem állhat jól minden. Bár több filmjében is szőke hajjal szerepelt, elképzelni sem lehet számára előnytelenebb hajszínt.

Victoria Beckham

Getty Images

Rövid, szőke haj, felpolcolt műmellek és agyonszoláriumozott bőr – arra tippelünk, hogy valószínűleg maga Victoria Beckham sem különösebben büszke erre a korszakára. Az azóta teljesen megérdemelten stílusikonná vált Beckhamné remélhetőleg már soha nem lesz szőke.

Keira Knightley

Getty Images

Keira Knightley a sztárvilág egyik ikonikus „barnája”, aki azonban időről időre elcsábul a szőke hajszín irányába. Bár ne tenné!

Zooey Deschanel

Getty Images

Hiába a hatalmas, kék szemek, a szőke haj Zooey Deschanel számára sem volt előnyös választás. A szőkített szemöldökről nem is beszélve…

Jennifer Love Hewitt

Getty Images

Jennifer Love Hewittet szinte „kiradírozza” a szőke hajszín, emellett ráadásul öregíti is. Ennek ellenére ő is többször volt már szőke, és gyaníthatóan lesz is még.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top